pátek 31. května 2013

Marilyn na špendlíku

Aktuálně jsme zařadily kolekci Pin-up: kdyby hrozilo, že se opět ztratí část právě probíhající výstavy o Marilyn Monroe - vitríny, podstavce, figuríny, ale hlavně některé originální fotografie - jsme připraveny zaskočit:)




Naše nová prodejní kolekce zahrnuje trička, halenky, sukně a řadu retro doplňků. První kousky jsou již vloženy v e-shopu, zbytek kolekce se v galerii objeví po víkendu. 



 "V elegantních prostorách Jízdárny Pražského hradu byla přes prvotní nepříjemnost otevřena unikátní putovní výstava Marilyn, která představuje módní ikonu a kulturní fenomén Marilyn Monroe. Část předmětů pochází ze soukromých sbírek a objeví se na veřejnosti vůbec poprvé. Výstava trvající až do 20. září spojuje módu s uměním a snaží se porozumět hereččinu životu."(zdroj: http://www.designmagazin.cz/udalosti/41800-otevira-se-vystava-o-mode-i-zivote-marilyn-monroe.html)



Berte tento příspěvek jak pozvánku na tuto jedinečnou výstavu, ale hlavně - nenechejte si ujít zajímavé kousky z naší prodejní galerie Au Revoir!


Fotografie/styling: Petra Varaďová
Vizáž/vlasy/styling: Lucie Šafránková
Modelka: Ivet Kůrová
Za prostory k focení děkujeme kavárně Big Cahuna Burger v Hrušovanechy nad Jeviškovkou



Za Au Revoir: Marie Maderová


 


Žádné komentáře:

Okomentovat