čtvrtek 23. května 2013

Modelka, topmodelka, supermodelka...žena

"Modelka či manekýnka je žena, která propaguje módu (oblečení na módních přehlídkách), dělá reklamu různým výrobkům (tištěná reklama v médiích, výstava automobilů apod.) a svou přítomností pomáhá propagovat významné společenské i podnikové akce." (zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Modelka)

Pro mě je potenciální modelkou každá dívka a žena. Osobně pro tuto "profesi" neznám žádné omezení - věkové, velikostní, profesní, mentální...Podmínkou je být vnitřně krásná a této kráse věřit. Chtít!

Důkazem jsou i modelky z naší prodejní galerie Au revoir: Terezka, Jaruška, Zuzka...studentky, dívky, mladé ženy. Žádná z nich není profesionání modelkou, přesto zaujmou svou přizerozenou krásou, kterou dovede "podtrhnout" vizážistka a stylistka, v našem případě Lucka a Peťka.

A to je právě při focení to nejtěžší: být přirozená, měnit výraz, provést pohyb rukou...dle požadavku fotografky. Šikovná modelka ani nečeká na pokyn, čte sama v očích a nastavení obočí realizačního týmu a domýšlí:)

Už jste si něco podobného zkusily (teď oslovuji dívky a ženy od 16 do 70 let, s velikostí S až XXL)? Máte chuť nebo zdravou zvědavost, jestli byste roli modelky zvládly? Napište nám: eshop@aurevoir.cz a pošlete vaši fotografii. Pokud zapadnete do naší představy související se stylem kolekcí, které máme v plánu realizovat, určitě se vám ozveme! Jediným omezením je "místo činu": fotografujeme buď v Brně, nebo na Hrušovansku v okrese Znojmo.

Těšíme se také na vaše komentáře a příspěvky, v nichž nám sdělíte své zkušenosti s rolí "modelky" nebo z realizace vaší proměny u kadeřnice a vizážistky: jak jste se do sebe zamilovaly, jak jste okouzlily svého partnera, jak reagovalo vaše okolí:) Předem děkujeme i za případné vložení fotografií.





 

Marie Maderová

Žádné komentáře:

Okomentovat